Πάρκινγκ αυτοκινήτων

Το φόρουμ για το αυτοκίνητο. Μοντέλα, εξοπλισμός και συγκρίσεις.

Πάρκινγκ αυτοκινήτων

Δημοσίευσηαπό Ελίζα » 28 Ιούλ 2024, 22:03

Ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί νομίζω ότι έχει απασχολήσει αρκετό κόσμο τα τελευταία χρόνια. Αναφέρομαι φυσικά στην εύρεση πάρκινγκ κοντά στους χώρους αεροδρομίων της χώρας όπου τους καλοκαιρινούς μήνες με την ανεξέλεγκτη έλευση των τουριστών δημιουργείται ιδιαίτερο πρόβλημα με το παρκάρισμα του οχήματός σου.

Πού θα βρω να αφήσω το αμάξι;
Πόσο θα στοιχίσει;
Θα έχει ασφάλεια το αυτοκίνητό μου;
Υπάρχει κάποιος κόμβος που παρέχει σύγκριση τιμών;
Είναι πραγματικά τα σχόλια των επιχειρήσεων parking;

... και άλλα πολλά ερωτήματα απασχολούν τον Έλληνα οδηγό που περιμένει ο δόλιος κάποιον γνώστη να τον διαφωτίσει. Ε, λοιπόν μετά από αρκετό σκασμό σκέψεων κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα αν και φαίνονται τόσο απλά.

Η αλήθεια είναι ότι για να σε απασχολήσουν τα παραπάνω πρέπει να χρησιμοποιείς σχετικά συχνά τις υπηρεσίες πάρκινγ αεροδρομίων γιατί ανα αυτό σου προκύψει μονάχα μια φορά σίγουρα δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα ανα θα πληρώσεις 5 ευρώ πάνω ή 5 ευρώ κάτω.

Όπως καταλαβαίνετε, εμένα με απασχολεί γιατί χρησιμοποιώ τα parking γύρω από το Ελ. Βενιζέλος αρκετά συχνά και έτσι μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη η κάθε πληροφορία σχετικά με τα κόστη, τις προσφορές, τις υπηρεσίες μα κυρίως την ασφάλεια που παρέχουν οι χώροι πάρκινγκ πλησίον του εθνικού αερολιμένα Αθηνών. Τα τελευταία 3 χρόνια πρέπει να έχω περάσει σχεδόν από όλα τα τριγύρω πάρκινγκ του αεροδρομίου Αθηνών. Τα συναντάς κυρίως στο Κορωπί (σίγουρα είναι πάνω από 10 στην περιοχή του Κορωπίου) αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων (Μαρκόπουλο, Σπάτα κ.ο.κ.).

Εγώ τον τελευταίο χρόνο κατέληξα στην επιχείρηση του k1 πάρκινγκ αεροδρομίου Αθηνών που βρίσκεται στο Κορωπί και είναι το δεύτερο πλησιέστερο στο αεροδρόμιο. Οικονομικοί και ιδιαίτερα ευγενικοί καθ΄όλη τη διάρκεια συνεργασίας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα τους ακολουθάω για πάντα. Στη σημερινή εποχή δυστυχώς πρέπει διαρκώς να ψάχνεις για να βρεις τον καλύτερο και τον πιο οικονομικό και αυτό απαιτεί χρόνο και εμπειρία.
Ελίζα

Επιστροφή στο Αυτοκίνητα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης