Αποφράξεις

Προτεινόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα

Αποφράξεις

Δημοσίευσηαπό Ελίζα » 27 Ιαν 2021, 01:59

Όσο και να έψαξα κατέληγα σε ιστοσελίδες ίδιων εταιρειών αποφράξεων. Κορυφαία αποφρακτική εταιρεία με αρκετά καλά σχόλια, καινούργια μηχανήματα, ευγενικοί τεχνικοί, καθαροί πάνω από όλα και χαμηλές τιμές. Αυτά τα στοιχεία έψαχνα και να τα αποτελέσματα παρακάτω.

Η γνώση πάνω στο αντικειμενο της αποχέτευσης είναι αρκετά χρήσιμη στις μέρες μας. Δεν είναι λίγοι οι υδραυλικοί που στα χρόνια της κρίσης αποφάσισαν να ασχοληθούν με την απόφραξη και τις αντλήσεις καθώς ο χώρος της οικοδομής δεν ήταν κερδοφόρος. Ήταν η περίοδος που είχαν σταματήσει να χτίζονται νέες οικοδομές και αρκετοί τεχνικοί στράφηκαν προς την συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων. Αποτέλεσμα αυτών των αναγκών ήταν να μπούνε αρκετοί νέοι χωρίς εμπειρία που τάζανε ξεβουλώματα άμεσα και φθηνά. Όπως καταλαβαίνετε άρχισαν να παρουσιάζονται αρκετά προβλήματα στις αποχετεύσεις σπιτιών που πολλές φορές ήταν ανεπανόρθωτα. Σπασμένοι σωλήνες, μισοφτιαγμένα φρεάτια, χαλασμένες βάνες και βρώμικα νερά να πλημμυρίζουν χώρους αντλιοστασίων ήταν μερικά από τα δείγματα της προχειρότητας των υπηρεσιών που παρείχαν οι τάχα επαγγελματίες.

Ευτυχώς με τα χρόνια δημιουργήθηκε στα μυαλά των πελατών η συνείδηση του σωστού επαγγελματία αποφράξεων που θα έκανε απόφραξη όχι για να κάνει μια αρπαχτή αλλά για να δείξει ότι κάποιοι παραμένουν πιστοί στις αρχές των υπεύθυνων υπηρεσιών.

Αρκετές αποφρακτικές εταιρείες με κάμερες παρακολούθησης, με σύγχρονες αντλίες και τα κατάλληλα εργαλεία προσφέρουν αποφράξεις υψηλού επιπέδου με εμπορικότερες εργασίες: το ξεβούλωμα λεκάνης, το ξεβούλωμα νιπτήρα, τον καθαρισμό φρεατίου, την απόφραξη σιφονιού, το ξεβούλωμα μπανιέρας, την άντληση υδάτων ή λυμάτων από πλημμυρισμένους χώρους, το κόψιμο ριζών σε αποχετευτικούς αγωγούς, την απόφραξη σωληνώσεων αποχέτευσης, την παρακολούθηση ζημιών μέσω βεντεοκάμερας, τον καθαρισμό με πιεστικό και αρκετές άλλες που σχετίζονται με την απόφραξη.

Ενδεικτικά μερικές από τις περιοχές που καλύπτονται από διάφορες ιστοσελίδες αποφράξεων.

Αποφράξεις στη Βούλα Αττικής
Αποφράξεις Αθηνών
Αποφράξεις στην Πεύκη
Αποφράξεις Παιανίας
Αποφράξεις στου Παπάγου
Ξεβούλωμα - απόφραξη στην Ανάβυσσο
Αποφράξεις αγωγών αποχέτευσης
Αποφράξεις Γέρακας
Αποφράξεις Μελίσσια
Αποφράξεις αποχετεύσεων
Συντήρηση αποχέτευσης
Ελίζα
 
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Οκτ 2009, 22:02

Επιστροφή στο Υπηρεσίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron