ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ http://ereisma.blogspot.com/2011/08/blog-post_06.html
Είναι κοινό μυστικό μεταξύ των λουόμενων στην παραλία της Αλυκής Αιγίου η ύπαρξη γυμνιστών τα τελευταία χρόνια.
Το φαινόμενο του γυμνισμού στην εν λόγω παραλία άρχισε να παρατηρείται τουλάχιστον τα 5 τελευταία χρόνια και τώρα φαίνεται να έχει καθιερωθεί για τα καλά διατηρώντας αύξουσα πορεία χρόνο με τον χρόνο.Οι γυμνιστές "αράζουν" στο κομμάτι της παραλίας που ενώνει το μπροστινό μέρος της Αλυκής με αυτό που ονομάζουμε "τέρμα Αλυκή " και οδηγεί στο Aqua.Το συγκεκριμένο κομμάτι φυσικά μόνο πολυσύχναστο δεν είναι και αυτος είναι ο λόγος που επιλέχθηκε απο τους γυμνιστές!
Έκεί μπορεί να βρει κανείς απο νεαρούς με ξυρισμένα κεφάλια ,άντρες μέσης ηλικίας ,γυναίκες topless ,πονηρα ζευγαράκια μέχρι και γκέυ..(όπου γάμος και χαρά.).
Ή πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι παραλίας,ειδικά το φετινο καλοκαίρι,έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται σαν διάδρομος πλανώδιων λαθρομεταναστών και άλλων μικροπωλητών οι οποίοι το επιλέγουν για να μεταφέρουν την πραμάτεια τους με έναν πιο ασφαλή τρόπο προς αποφυγη της αστυνομίας(λες και θα τους έλεγαν τίποτα οι μπάτσοι...)
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ Η ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ!
Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη μας ,εχθές το μεσημέρι , οι λαθροΠακιστανοί ήρθαν αντιμέτωποι με 2 γυμνασμένους(και γυμνους) νεαρούς με ξυρισμένα κεφάλια οι οποίοι τους εκδίωξαν από την παραλία κακήν κακώς...Να ναι καλά τα παιδιά..
Γεμίσε η παραλία απο πακιστανους που αράζουν με τα βρακιά στην παραλία και κοιταζουν τη θάλασσα και τις ελληνίδες λουόμενες..ενώ παράλληλα πληγώνουν το γόητρο της παραλίας και τις γύρω επιχειρήσεις!