Ιατρικά πιστοποιητικά αθλητών

Συζήτηση και θέσεις για ιατρικά θέματα που μας απασχολούν

Ιατρικά πιστοποιητικά αθλητών

Δημοσίευσηαπό Chess Player » 26 Ιουν 2019, 20:00

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό για περισσότερο από 10χρόνια. Είμαι αθλητής σκακιού και ιδρυτικό μέλος στο σύλλογο που ανήκω. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε παιδική ομάδα αθλητών από 5 - 12 ετών! Τα παιδιά που πλέον ασχολούνται με το αγωνιστικό σκάκι θα έπρεπε ως αθλητές να έχουν το δικό τους ατομικό δελτίο. Σύμφωνα με το νόμο οι αθλητές πρέπει να ελέγχονται από καρδιολόγο που να παρέχει πιστοποίηση άσκησης του αθλήματος.

Ένας πολύ καλός μου φίλος (ο οποίος είναι φυσικοθεραπευτής σε γνωστή ομάδα ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής) μου σύστησε έναν κορυφαίο άνθρωπο στο χώρο της καρδιολογίας. Ο ιατρός με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Άνθρωπος με μεγάλη γνώση στην καρδιολογία διατηρεί πλέον μόνιμη συνεργασία με τον Σύλλογό μας. Έχω λοιπόν την ανάγκη να γράψω μερικά πράγματα που νομίζω αντιπροσωπεύουν τον συγκεκριμένο ιατρό, τον κύριο Μενδρινό.

Ο ιατρός Dr. Mενδρινός έχει μεγάλη κλινική εμπειρία και εκπαίδευση σε ευρύ φάσμα της Καρδιολογίας όπως στην διάγνωση και θεραπεία (επεμβατική και μη) στεφανιαίας νόσου, βαλβιδοπαθειών, αρρυθμιών, καρδιακής ανεπάρκειας, καρδιοπάθειας στην κύηση και στην πιστοποίηση υγείας αθλητών. Έχει δημοσιεύσει άρθρων σε έγκυρα διεθνή ιατρική περιοδικά, συμμετοχή και ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς και σημαντική ερευνητική εμπειρία σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Αθηνών.

Υπηρεσίες Ιατρού :

Καρδιολογική επίσκεψη - ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη κατ΄οίκον
Τρίπλεξ καρδιάς με ΕΟΠΥΥ
Τεστ κοπώσεως με ΕΟΠΥΥ
Πιστοποιητικά υγείας αθλητών

Επισκεφτείτε το link που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες στα Πιστοποιητικά υγείας αθλητών
Chess Player
 
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 29 Μάιος 2009, 03:06

Επιστροφή στο Ιατρικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης