Αντιμετώπιση παχυσαρκίας με χειρουργική

Συζήτηση και θέσεις για ιατρικά θέματα που μας απασχολούν

Αντιμετώπιση παχυσαρκίας με χειρουργική

Δημοσίευσηαπό kostasadv » 24 Μάιος 2010, 17:01

Η παχυσαρκία θεωρείται μια από τις μάστιγες του σύγχρονου πολιτισμού. Στατιστικά το ποσοστό
των παχύσαρκων ατόμων αυξάνεται ανησυχιτικά κάθε χρόνο. Αναφέρεται μάλιστα ως η δεύτερη
αιτία θανάτων (πρώτη είναι το κάπνισμα). Δυστυχώς, οι δίαιτες και η άσκηση δεν οδηγούν πάντα
σε ικανοποιητική απώλεια βάρους και τα προβλήματα υγείας δεν παύουν να υπάρχουν...
Η χειρουργικη παχυσαρκιας - λιπογλυπτικη έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που είναι σοβαρά υπέρβαροι, πάσχουν δηλαδή από
νοσογόνο παχυσαρκία και με παραδοσιακές μεθόδους απώλειας βάρους, έχουν αποτύχει να αδυνατίσουν. Η γνωστή σε όλους μας όρος λιποαναρρόφηση έχει επικρατήσει περισσότερο στις μέρες μας.
kostasadv

Re: Αντιμετώπιση παχυσαρκίας με χειρουργική

Δημοσίευσηαπό Χριστίνα » 24 Σεπ 2010, 04:02

Κι εγώ θέλω με τη σειρά μου να παρουσιάσω την Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος που είναι η μόνη που τηρεί τόσο υψηλά στάνταρ σε απόλυτη συνεργασία με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ)
Περισσότερες πληροφορίες στο http://hcbb.bioacademy.gr/

Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υιοθετήθηκαν στις 19 Μαϊου 2004 οι εξής υποδείξεις.

Η ίδρυση Τραπεζών ΟΠΑ θα πρέπει να βασίζεται στην αλτρουϊστική και εθελοντική δωρεά του ΟΠΑ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για αλλογενή μεταμόσχευση και για ερευνητικούς σκοπούς.
Η δημιουργία Τραπεζών ΟΠΑ για αυτόλογη χρήση δεν θα πρέπει να υποστηρίζεται από τα κράτη ή από τις ιατρικές τους υπηρεσίες.
Το κοινό θα πρέπει να ενημερώνεται για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της φύλαξης του ΟΠΑ.
Οι Τράπεζες ΟΠΑ για αυτόλογη χρήση, πρέπει να ακολουθούν τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που προβλέπονται από τη σχετική Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Χριστίνα

Επιστροφή στο Ιατρικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης