Το κάπνισμα κάνει καλό στις επιχειρήσεις

Μετρήστε τις δυνάμεις σας σε όποια παράταξη κι αν ανήκετε!

Το κάπνισμα κάνει καλό στις επιχειρήσεις

Δημοσίευσηαπό Χριστίνα » 15 Σεπ 2010, 13:10

Πόσο άδικο είναι να πληρώνεις μία εταιρεία που σου δημιούργησε πρώτα μία ανάγκη. Ανάγκη που πολλές φορές γίνεται εφιάλτης...
Πόσο άδικο είναι οι καμπάνιες αυτών των εταιρειών να επιδοτούνται από κράτη...

Το άρθρο το αφιερώνω σε όσους έχασαν κάποιο φίλο ή συγγενή από το πιο φονικό όπλο που βρίσκεται σήμερα στον πλανήτη μας, το τσιγάρο.

"Τι καλύτερο παράδειγμα από τον Πάτρικ Ρέινολντς, γόνος της γνωστής καπνοβιομηχανίας (Camel, Winston), που έχει ως σκοπό της ζωής του την αντικαπνιστική εκστρατεία ιδιαίτερα στα σχολεία, αφότου είδε τον πατέρα και τον θείο του να πεθαίνουν πρόωρα και βασανιστικά από το τσιγάρο. Σήμερα δημιουργεί ομιλίες και διαλέξεις κυρίως σε σχολεία και συλλόγους νέων."
Χριστίνα

Re: Το κάπνισμα κάνει καλό στις επιχειρήσεις

Δημοσίευσηαπό lefteris » 16 Σεπ 2010, 10:13

Χριστίνα καλημέρα!! Χαίρομαι να ακούω και να βλέπω τέτοια σχόλια σχετικά με το τσιγάρο. Το κάπνισμα το έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια, αφού βέβαια πρώτα πλήρωσα το τίμημα της χρήσης του με την φθορά της υγείας μου. Τέλος πάντων!!! Καλά τα λές, αλλά την Ελληνική μαγκιά που τη βάζεις?? Διότι για τους Έλληνες το τσιγάρο είναι μαγκιά, για τις Ελληνίδες μόδα ή ματαιοδοξία. Πως θα είναι ο άλλος μάγκας, η η κυρία μοδάτη αν δεν καπνίζει ένα δύο πακέτα την ημέρα?? Πως θα είναι άντρας αν δεν πιεί μερικά σ κ α τ ς ή το σύνηθες τα τελευταία χρόνια σ φ η ν ά κ ι να κάνει κεφάλι και να παέι σπίτι του Γκοολ??
Όντως κάνει καλό στίς επιχειρήσεις είτε το φτιάχνουν είτε το πουλάνε και οι μόνοι κόπανοι είμαστε εμείς που για όλα ρίχνουμε το φταίξιμο στούς άλλους και όχι στη βλακεία που μας δέρνει!!!! Για να γελάσουμε:
Ο γιατρός απευθυνόμενος σε μανιώδη καπνιστή που μόλις εξέτασε του λέει:
Κάθε τσιγάρο που καπνίζεις είναι ένα καρφί στο φέρετρό σου.
Και ο καπνιστής:
Οκ γιατρέ στο προτελευταίο θα σταματήσω!!!!
lefteris

Δημοσίευσηαπό Julia Santorini » 19 Σεπ 2010, 10:26

Πάντα ήξερα ότι όποτε ήθελα, εσύ άναβες!
Σε έπαιζα στα χείλη μου, έμπαινες μέσα μου με τρόπο μοναδικό!
Πάντα όμως τελείωνες γρήγορα!
Γιατί ρε καταραμένο... τσιγάρο.

Ποιητής του πεζοδρομίου
Julia Santorini

Δημοσίευσηαπό Ελίζα » 13 Φεβ 2011, 16:37

Πως τα καταφέρνεις Τζούλια να εκφράζεσαι ποιητικά και ταυτόχρονα με χιούμορ σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το κάπνισμα, πραγματικά απορώ.
Για να πω όμως κι εγώ κάτι επί του θέματος που άνοιξε η Χριστίνα, θα συμφωνήσω λίγο πολύ με όλους αλλά και θα διαφωνήσω.
Γιατί πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιον που επιθυμεί την αυτοκτονία του;
Κατηγόρησε ποτέ κανένας κάποιον κασκαντέρ, που είναι σίγουρο ότι έχουν πιο υψηλά ποσοστά θανάτων;
Πάντως πολύ κουβέντα για τους καπνιστές τον τελευταίο καιρό.
Θα επισημάνω όμως ότι το πιο σπουδαίο στο κάπνισμα δεν είναι η απώλεια ζωής αλλά η ποιότητα.
Ο καλύτερος μου φίλος δεν αντέχει ούτε 3 ορόφους να ανέβει και είναι τόσο νέος.
Βήχει, ροχαλίζει, έχει χάσει τη γεύση του και στο "κρεβάτι" πάει από το κακό στο χερότερο όπως μου έχει εξομολογηθεί.
Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια για έναν καπνιστή...
Ελίζα

Επιστροφή στο Καπνιστές vs μη καπνιστών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης