11-4-2011 . Αγαπητοί φίλοι έφτασα στην παρέα σας και ελπίζω να περάσουμε καλά . Σαν χόμπυ έχω την συγγραφή αλλά και ανάγνωση μυθιστορημάτων και γι αυτό αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζίσας . Παιδεύτηκα για να βρω έναν ελκυστικό τρόπο να το καταφέρω και πιστεύω ότι τον βρήκα . Αυτό τον καιρό γράφω το κείμενο του μυθιστορήματος μου << Υπόθεση Μίλαν Προσκαίρο >> . Παρουσιάζει την ιστορία ενός πατέρα που σοκαρισμένος από τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του σε αεροπορικό δυστύχημα , αποφασίζει να εγκαταλείπει τα πάντα στην μέχρι τώρα ζωή του , για να αφοσιωθεί στην τολμηρή ιδέα του να βρεί τρόπο επικοινωνίας με την αδικοχαμένη κόρη του . Αυτό που προτείνω είναι να μου στείλετε(αφιλοκερδώς έτσι;) τις προτάσεις σας στην διαμόρφωση στοιχείων του μυθιστορήματος που γράφω . Σας δίνω μερικά παραδείγματα για αυτό που εννοώ . Προτείνεται την ηλικία ή το όνομα της κόρης που έχασε ο Μίλαν , γνώσεις στα αεροπορικά ατυχήματα , χρονολογίες , τόπους ή τύπους χαρακτήρων , γνώσεις πρωταγωνιστών , ακόμη και την κατάληξη που πιστεύετε ότι θα έχει το μυθιστόρημα . Οι ασχολίες , οι εμπειρίες ή το επαγγελμά σας , πιστεύω θα σας δώσουν την ευκαιρία να έχετε συμμετοχή σε αυτό το "παιχνίδι" επικοινωνίας μας
Σας εύχομαι καλή διασκέδαση και περιμένω την ανταπόκριση σας . Επίσης θέλω να σας πω , ότι εάν το βιβλίο μου << Υπόθεση Μίλαν Προσκαίρο >> βρεί σε κάποια στιγμή εκδότη , στο εσωτερικό του θα αναγράψω τα ονόματα από όλους τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτό το "παιχνίδι" .
Στο επανιδείν .