πρόκειται να spammaro λίγο το forum για να σας ζητήσω να γραφτείτε σε ένα εναλλακτικό site δημοπρασιών που άνοιξε τώρα τον Ιούνιο και θα δείτε ότι θα κολήσετε και εσείς όπως εγώ :Ρ
Με λίγα λόγια για να κερδίσεις ένα προϊον π.χ LCD TV 42' θα πρέπει να κάνεις την μικρότερη προσφορά σε ευρωλεπτά και αυτή η προσφορά να είναι ταυτόχρονα μοναδική όταν λήξει ο χρόνος και έτσι κερδίζεις εσύ το προϊόν σε εξευτελιστική τιμή π.χ. 7 ευρώ!
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το site...
Ο λόγος που σας στέλνω mail είναι επειδή θέλω να γραφτείται από το link μου ώστε να κερδίσω 4 ευρώ μπόνους φιλίας που ισοδυναμεί με 4 bids, το ίδιο ποσό φυσικά κερδίζεται και εσείς!
Οπότε με την εγγραφή σας θα έχετε αυτόματα μέσα στον λογαριασμό σας 3 ευρώ μπόνους εγγραφής + 4 ευρώ μπόνους φιλίας επειδή γραφτήκατε μέσω του link μου δηλαδή θα έχετε σύνολο 7ευρώ που ισοδυναμούν με 7 προσπάθειες για να πετύχετε την μικρότερη και ταυτόχρονα μοναδική προσφορά που λέγαμε.Με λίγα λόγια δεν χρεώνεστε τίποτα ούτε κρυφές χρεώσεις ούτε τίποτα άλλο και ξεκινάτε με 7ευρώ τζάμπα.
Τσεκάρετε το site πως λειτουργεί και αν αποφασίσετε τελικά να γραφτείτε, κάντε το από το link που σας έδωσα για να πάρουμε και οι 2 από 4 ευρώ μπόνους ο καθένας
Αφού κοιτάξετε το site και εξακολουθείτε να έχετε απορίες στείλτε μου μήνυμα να σας διαφωτίσω