Έχετε κάποια πρόταση για νέα θέματα;

Συζήτηση για άρθρα σας που δεν καλύπτει καμία κατηγορία

Έχετε κάποια πρόταση για νέα θέματα;

Δημοσίευσηαπό Administrator » 20 Σεπ 2010, 00:15

Σίγουρα σε ένα φόρουμ γενικής ύλης είναι εύκολο να μην βρείτε κατάλληλη κατηγορία για κάποιο θέμα που θέλετε να αναπτύξετε.
Έτσι λοιπόν, στη νέα μας κατηγορία "Προτείνετε μια νέα κατηγορία στο φόρουμ" έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις για δημιουργία νέων θεμάτων.
Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη κοινότητα με φίλους και φίλες που πλέον θα συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία θεμάτων στο μεγάλο Ελληνικό Φόρουμ.
Administrator
Διαχειριστής

Re: Έχετε κάποια πρόταση για νέα θέματα;

Δημοσίευσηαπό lefteris » 20 Σεπ 2010, 09:58

Αγαπητέ Αdministrator καλημέρα!!
Δεν γνωρίζω αν η παρατήρησή μου και της Ματίνας σχετικά με τα " Αρχαία Ελληνικά " έγινε αφορμή να δημιουργηθεί " η πρόταση θεμάτων ". Πάντως χαίρομαι που συνέβη κάτι τέτοιο και ελπίζω η συμβολή από τους χρήστες του Forum να είναι μεγάλη.
Και αφού έκανα την αρχή νομίζω πως ένα ωραίο και ευχάριστο θέμα θα ήταν" Λαϊκή θυμοσοφία "ή κάπως διαφορετικά... Μπορούμε δηλαδή να αναφέρουμε μία φράση που λέγεται συχνά από τον λαό για να υποδείξει,να καυτηριάσει ή να διακωμωδήσει κάτι με ένα σύντομο σχόλιο.
Επίσης αλλο ένα καλό θέμα θα ήταν ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ με κάποια σταυρόλεξα ή κουίζ γνώσεων με βαθμολογίες και BONUS ώστε να κινείται το ενδιαφέρον των φίλων μας και να περνά ευχάριστα η ώρα.Αυτό βέβαια θα είναι αρμοδιότητα του FORUM.
lefteris

Δημοσίευσηαπό Administrator » 20 Σεπ 2010, 16:06

Πώς σας φαίνεται λοιπόν :?:
viewforum.php?f=127
Administrator
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό kostasadv » 20 Σεπ 2010, 16:41

Μια κατηγορία ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ νομίζω θα ήταν χρήσιμη, τι λέτε;
kostasadv

Δημοσίευσηαπό Chess Player » 24 Σεπ 2010, 16:04

Θα πρότεινα κατηγορία με τις αγαπημένες ομάδες φιλάθλων στο ποδόσφαιρο που ουκ ολίγοι είναι...
Chess Player

Δημοσίευσηαπό lefteris » 24 Σεπ 2010, 22:41

Υπαρχει στην αρχική σελίδα το "Ποδόσφαιρο" όπου μπορείς να γράψεις ότι θέλεις σχετικά με τις ομάδες!!
lefteris

Δημοσίευσηαπό Πετρούλα » 06 Δεκ 2010, 05:11

Θα πρότεινα μία νέα κατηγορία με θέμα τη Showbiz.
Νομίζω ότι σε ένα φόρουμ σαν το greeceforum χρειάζεται και κανα κουτσομπολιό. Άλλωστε πιστεύω πως τα κουτσομπολιά είναι στο DNA του Έλληνα.
Αυτό φαίνεται και στα περισσότερα ελληνικά φόρουμ που η SHOW BIZ είναι η δυνατή τους κατηγορία.

Σας ευχαριστώ
Πετρούλα

Δημοσίευσηαπό k650 » 02 Ιούλ 2011, 00:23

Λοιπόν αγαπητέ Administrator, με αφορμή μία συζήτηση που έγινε στο θέμα Οικολογία/Ανακύκλωση, θα ήθελα να προτείνω ένα νέο θέμα που νομίζω θα αρέσει σε όλους.

"Τι μας εκνευρίζει περισσότερο;"
k650

Δημοσίευσηαπό Administrator » 17 Ιούλ 2011, 23:52

Aγαπητέ k650 μπορείς πολύ εύκολα να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην κατηγορία "Κουβέντα να γίνεται" με τον τίτλο "Τι μας εκνευρίζει περισσότερο" που προανέφερες.
Administrator
Διαχειριστής

Επιστροφή στο Προτείνετε μια νέα κατηγορία στο φόρουμ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες